2 z 37
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Agnieszka ma 40 lat, 158 centymetrów wzrostu, jest szczupłą...
fot. materiały prasowe TVP

Dwie piękne rolniczki podbiją serca widzów? Poznajcie bliżej uczestników „Rolnik szuka żony 10”!

Agnieszka ma 40 lat, 158 centymetrów wzrostu, jest szczupłą szatynką o brązowych oczach, która nie wyobraża sobie życia innego, niż na wsi. Dziś samodzielnie gospodaruje na 17 hektarach, hoduje konie, prowadzi ośrodek jeździecki, hotel i restaurację. Jest więc osobą zajętą, co nie oznacza, że nie znajduje czasu na rozrywki. Oprócz jazdy konnej lubi też jazdę na rowerze i nartach, spacery, podróże, dobre książki i ciekawe filmy. ​

Choć bywała już w związkach nie może z całą pewnością powiedzieć, żeby była kiedyś zakochana. ​

W programie Agnieszka poszukuje wysokiego, szerokiego w barach mężczyzny w wieku od lat 35 do 50 z uporządkowanym życiem zawodowym, poczuciem humoru, dystansem do siebie i cierpliwością do niej. Kogoś na kogo będzie mogła liczyć, komu będzie mogła się wygadać i z kim będzie mogła założyć rodzinę. Nigdy nie zaakceptowałaby mężczyzny leniwego, chorobliwie zazdrosnego lub nadużywającego alkoholu. Nie ma nic przeciwko rozwodnikom, o ile sprawa jest już definitywnie zamknięta.​

Uważa, że związek powinien opierać się na miłości, przyjaźni, szczerości i wzajemnym szacunku.

Zobacz również

Wypadek na DK28. Ranne zostały dwie osoby

Wypadek na DK28. Ranne zostały dwie osoby

Magdalena Fręch dołączyła do Linette. Udany start Polek we Francji

Magdalena Fręch dołączyła do Linette. Udany start Polek we Francji

Polecamy

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka