MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Żarki. Napadli, skrępowali i okradli 78-letnią kobietę w jej domu

NOWE
Żarki. Napadli, skrępowali i okradli 78-letnią kobietę w jej domu

Marek Papszun ponownie trenerem Rakowa Częstochowa. To już potwierdzone!

NOWE
Marek Papszun ponownie trenerem Rakowa Częstochowa. To już potwierdzone!

Polecamy

Puchar Tymbarku wkracza w decydującą fazę. Czas na Mazowiecki Finał Wojewódzki!

Puchar Tymbarku wkracza w decydującą fazę. Czas na Mazowiecki Finał Wojewódzki!

Dziewczyny z Diamonds Academy podbijają polskie boiska

Dziewczyny z Diamonds Academy podbijają polskie boiska

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste